Information Technology

Zhvillimi IT i Platformës Web

Antidota

Platformë e re për zhvillimin e sistemit të profilizimit të klientëve AML (Aktiviteti i zhvillimit tashmë ka filluar).


Edotta 2.0

Platforma e plotë për menaxhimin e produkteve financiare për Bankat dhe Ndërmjetësit Financiarë (Cessione del Quinto, Delegazione di Pagamento, Kreditë Personale dhe TFS).


AKA

Platforma web Customer Relationship Management.

Zhvillimi IT App Mobile

My Quinto

Platforma Web / Mobile për menaxhimin në distancë të produktit të Cessione del Quinto dhe Delegazione di Pagamento.

Zbulo me shume

My TFS

Platforma e uebit / celularit për menaxhimin në distancë të kërkesës paraprake të huasë TFS.

Zbulo me shume

My Spefin

Platforma në internet kushtuar klientëve të Spefin Finanziaria S.p.A.

Zbulo me shume

My Agent

Agjenti BI Spefin: Spefin Finanziaria S.p.A. aplikacioni i Business Intelligence

Zbulo me shume

Zhvillimi IT Evolution

A.I.

Integrimi i inteligjencës artificiale për menaxhimin e dokumenteve të Edottes (Aktivitet në studim).

Edotta 4.0

Zhvillimi i platformës së re Edotta 4.0

gdpr-image
Questo sito web utilizza i cookie. Navigando nel sito accetti il ​​nostro utilizzo di queste informazioni secondo Data Protection Policy.
Leggi di più