Punoni me ne

Vendos ne loje talentin tend


Bëhuni pjesë e një realiteti qe rritet vazhdimisht.

Pozicione të hapura

Back Office
Edotta Sh.p.k eshte nje kompani qe operon ne treg prej 8 vitesh me sherbim IT dhe konsulence komerciale/financiare/backoffice per ‘’Cessione del Quinto’’ dhe kerkon burime per profilin Back Office (perpunimi dhe zhvillimi i te dhenave kontraktuale nga këto deri në përfundimin e kontratave).

Ajo ofron:
• Kontratë pune fikse mujore dhe me kohë të plotë, në përputhje me ligjet shqiptare, • Fundjava pushim
• Back office i dedikuar dhe trajnime të vazhdueshme
• Puna zhvillohet në një mjedis rinor, bashkëpunues dhe dinamik me mundësi rritjeje profesionale. (per me shume mund të vizitoni profilin tonë në google: Edotta Software Solutions, faqen tonë të internetit: https://edotta.al/ ose rrjetet sociale)

Puna përfshin:
• menaxhimin e kanaleve të ndryshme të komunikimit
• kontrollin e hyrjes së të dhënave
• verifikon kriteret e përgjithshme dhe, kur është e nevojshme, kërkesën dokumentare
• Menaxhimi i postës elektronike

Kërkohet:
• Gjuha italiane (e shkruar dhe e folur)
• Aftësi kompjuterike dhe përdorimi i Microsoft Office
• Aftësi komunikimi dhe bashkepunimi ne grup
• Aftesi te mira analizimi dhe te zgjidhjes se problemit

Kërkesat preferenciale:

Eksperiencë e mëparshme në sektorin bankar (preferohet njohuri për produktin Cessione del Quinto)
Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me email:
hr@edotta.al duke shkruar ne Objektin e emailit "Back Office – Ufficio Crediti" ose duke përdorur formularin në fund të kësaj faqeje.
KLIKONI KËTU PËR TË DORËZUAR APLIKACIONIN TUAJ
Aplikim spontan
Në Edotta SHPK ne jemi gjithmonë në kërkim të talenteve. Nëse dëshironi të bëheni pjesë e një realiteti në rritje të vazhdueshme, na dërgoni kurrikulën tuaj.
KLIKONI KETU PER TE BERE APLIKIMIN TUAJ

Dergo aplikimin tend

Përdor formularin e mëposhtëm të kontaktit për të dërguar CV tuaj

[contact-form-7 id="208" title="Lavora con noi"]
gdpr-image
Questo sito web utilizza i cookie. Navigando nel sito accetti il ​​nostro utilizzo di queste informazioni secondo Data Protection Policy.
Leggi di più