Me shume se nje
software house


Edotta Shpk eshte krijuar ne vitin 2014, sot eshte nje kompani e themeluar ne sherbimet financiare, bankare dhe te sigurimeve.
Qe prej vitit 2021 Edotta Shpk behet pjese e Grupit Financiar Spefin Finanziaria S.p.A me zyre qendrore ne Rome, Itali.


Teknologjia dhe Infrastruktura


Eksperince plurivjetore ne kete sektor


Ambient pune i ri dhe i bazuar mbi meritokracine


Zyra moderne ne qender te Tiranes

img-edotta-home5
Home
20+

IT Specialist

Home
45+

Projektet e realizuara

Home
4

Applikacionet e realizuara

Home
5000+

Telefontat ditore nga Call Centre

gdpr-image
Ky website përdor cookies. Duke shfletuar faqen, ju pranoni përdorimin tonë të këtij informacioni sipas
Lexo më shumë