Customer Care

Ne kryejmë mbi 5000 telefonata në ditë

procesi menaxhohet përmes CRM AKA

Profilizimi

Grup i specializuar në profilizimin e klientëve

Preconversione

Preconversione (Grup i specializuar ne contact centre)

Parakonvertimi

Njësia e specializuar ne shitje (e autorizuar nga OAM (Organizata e Agjenteve dhe Mediatoreve)

Team Leader

Secili Team Leader menaxhon një grup pune te caktuar

gdpr-image
Questo sito web utilizza i cookie. Navigando nel sito accetti il ​​nostro utilizzo di queste informazioni secondo Data Protection Policy.
Leggi di più