Operational Support

Edotta në coworking


Shërbimet operational support


Sekretaria


Desk operacionale e dedikuar për plotësimin e dokumenteve për kërkesën për hua


Back Office


Desk kushtuar ngarkimit të praktikave të financimit në platformën Edotta


Monitorimi


Njësia e kontrollit të deklaratës së llogarisë së agjenciveTutor


Mbështetje e përkushtuar për shërbimin e rrjetit


Shërbimi i mbështetjes operacionale


Platformë e specializuar operative për pajtueshmërinë dhe kontrollin e futjes së të dhënave


Shërbimi mbështetës pas zgjidhjes


Njësia operative e dedikuar ne finalizimin e huasë

gdpr-image
Questo sito web utilizza i cookie. Navigando nel sito accetti il ​​nostro utilizzo di queste informazioni secondo Data Protection Policy.
Leggi di più