Kush jemi

Nga viti 2014 jemi nje pikë referimi

në shërbimet në fushat financiare, bankare dhe të sigurimeve.

Shoqeria

Edotta është një kompani shërbimi që operon kryesisht në sektorët Financiar, Bankar dhe Sigurim.

Fondacioni

Edotta SHPK është themeluar në vitin 2014.

Lloji i shoqerise

Formulari i shoqërisë është ekuivalenti i një kompanie italiane "shpk" me përgjegjësi të kufizuar.

Hyrja në Grupin Financiar

Në 2021 Edotta shpk bëhet pjesë e grupit financiar Spefin Finanziaria S.p.A. me seli në Romë.

Selia: Tiranë

Data e themelimit: 2014

Zyrat tona janë në zemër të Tiranës, ne nje ambient modern, me hapësira dhe infrastruktura të konceptuara ne menyre inovative.

Zbuloni shërbimet tona

Edotta në Grupin Financiar Spefin

E themeluar në vitin 2014, Edotta shpk është një player i afermuar në shërbimet financiare, bankare dhe të sigurimeve. Për më tepër, që nga viti 2021, Edotta eshte bere pjese e Grupit Spefin Finanziaria S.p.A. me seli në Romë.


gdpr-image
Questo sito web utilizza i cookie. Navigando nel sito accetti il ​​nostro utilizzo di queste informazioni secondo Data Protection Policy.
Leggi di più