14 December 2021

Lind projekti ”Burse Studimi” mbeshtetur nga Edotta per Universitetin e Tiranes

Kompania Edotta Sh.p.k finalizoi firmosjen e marreveshjes, ne dekanatin e Fakultetit te Shkencave te Natyres, per ofrimin e dy bursave  studimi, te rezervuara per studentet e […]
8 September 2021

Edotta behet pjese e Grupin Financiar Spefin

historia e huave me performancë – financim special, pas autorizimit të Bankës së Italisë, miratoi sot rritjen e kapitalit të saj aksionar nga 2,750,000 € aktual […]
30 August 2021

Edotta kerkon programues dhe operatorë të rinj

Edotta zgjedh programues dhe operatorë të rinj në fusha të ndryshme të kompanisë. Zbuloni pozicionet aktualisht aktive dhe dërgoni aplikacionin tuaj përmes seksionit Puna me ne […]
30 October 2019

BI: Aplikacioni ne sherbim te rrjetit Spefin

Spefin Finanziaria lëshon versionin e ri të Aplikacionit “BI” (Business Intelligence), i cili zyrtarisht doli në prodhim javën e kaluar, i pasuruar me karakteristika të rëndësishme […]
10 July 2019

Lindi CRM AKA e lidhur me Edotta Multioriginator

Sistemi i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin i Spefin Finanziaria është plotësisht funksional: Kompania, në fakt, ka njoftuar fillimin e CRM e cila, që nga fillimi […]
gdpr-image
Questo sito web utilizza i cookie. Navigando nel sito accetti il ​​nostro utilizzo di queste informazioni secondo Data Protection Policy.
Leggi di più